Verse maaltijden door kok aan huis Koen

De chef van Koen’s Eetatelier is met alle plezier uw kok aan huis in Bennebroek, Heemstede, Hoofddorp, Zandvoort en elders in regio Bloemendaal. Voor een gezelschap van 4 personen of meer staat Koen met alle plezier klaar om een fantastisch menu op tafel te zetten. Alles gaat geheel op maat, zodat u en uw gasten straks genieten van ambachtelijke en met zorg bereide maaltijden helemaal naar uw wensen!

Luxe en smaak

Een privékok inhuren heeft allerlei voordelen. Natuurlijk is het makkelijk, omdat u zo na een dag hard werken, aan het eind van een lange week of gewoon wanneer u dat wilt even niet hoeft te koken. Daarnaast is het ideaal indien u gasten over de vloer krijgt en niet constant naar de keuken wilt lopen. Een kok aan huis is daarbij ook nog eens indrukwekkend: iedereen zal versteld staan van de luxe en smaak die de gerechten van Koen met zich meebrengen. Door zijn gebruik van verse ingrediënten, kennis van diverse wereldkeukens en passie voor het vak zorgt hij voor een ware smaaksensatie op tafel. Mogelijk vanaf 4 personen bij u thuis.

Alles geheel naar wens

In principe is alles mogelijk wanneer jue Koen inschakelt als privéchef. Wilt u Italiaans, Aziatisch of een andere keuken? Een driegangenmenu of toch liever alleen een hoofd- en nagerecht? Samen met Koen bespreekt u wat u precies wilt. Laat ook zeker weten of er sprake is van bepaalde dieetwensen of allergieën. Het inschakelen van een thuiskok is tegenwoordig overigens zeker niet alleen maar weggelegd voor de allerrijksten onder ons. Koen’s Eetatelier biedt private dining geheel naar wens verzorgd, waardoor de prijs in overleg is vast te leggen. De prijs ligt dus maar net aan wat er gewenst is!

Huur Koen in als uw kok aan huis en geniet samen met uw gezelschap van de zorg, aandacht en smaak die hij in zijn gerechten stopt. Neem contact met ons op door te bellen naar 085-8881243 of door het online contactformulier in te vullen. We hopen u snel van dienst te mogen zijn.