Bijzondere wijnen en lekkere hapjes in een high wine

Geniet met volle teugen van de lekkerste wijnsoorten én bijpassende hapjes door een high wine in Bennebroek te reserveren bij Koen’s Eetatelier. Tijdens de wijnproeverij geniet u samen met uw gezelschap van heerlijk eten en drinken en natuurlijk een gezellige sfeer. Er zijn hierbij diverse mogelijkheden, dus kom zeker eens langs om te zien wat wij voor u kunnen doen.

Smaak en gezelligheid

In principe gaat het wijnproeven als volgt te werk. Samen met minstens 5 en maximaal 7 andere deelnemers krijgt u van Koen bijzondere wijnen met twee lekkernijen per wijn voorgeschoteld. Om de smaak optimaal te benutten bouwt hij de high wine met hapjes op van witte naar rode wijn en van vis naar vlees. Natuurlijk maken we altijd gebruik van verse, seizoensgebonden ingrediënten die we met zorg selecteren en het liefst uit de streek halen. In overleg is er bovendien van alles mogelijk. Bespreek van tevoren wat er allemaal gewenst is en de chef gaat aan de slag om een wijnproeverij helemaal naar wens op te stellen. Voor ultieme smaak én gezelligheid!

Locatie en andere opties

De high wine is geschikt voor 6 tot 8 personen en vindt plaats in Koen’s Eetatelier in Bennebroek. Maar indien gewenst is het eventueel ook mogelijk een wijnproeverij op locatie te houden in de regio Bloemendaal. Denk aan steden zoals Heemstede, Hoofddorp of Zandvoort. Naast een proeverij kan Koen eveneens een viergangenmenu met bijpassende wijnen verzorgen. Zijn er deelnemers met bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat dit zeker weten, zodat de kok hier rekening mee kan houden.

Stap gerust eens binnen bij Koen’s Eetatelier om te ontdekken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel dan naar 085-8881243 of maak gebruik van het online contactformulier. We staan u spoedig te woord en hopen u snel te mogen verwelkomen!