Koen’s Eetatelier: dé delicatessenwinkel van Bennebroek

Trek in echt lekker en vers? Breng dan een bezoek aan Koen’s Eetatelier, dé delicatessenwinkel van Bennebroek. Alles wat wij verkopen is met zorg opgenomen in het assortiment. Het belangrijkste criterium? Dat het gewoon lekker is! Bij ons vindt u alles van kaas, olie en wijn tot handgemaakte tapenade, soep en quiche en nog veel meer.

Een ware smaaksensatie

In onze delicatessenwinkel treft u allerlei lekkernijen aan. Niet alleen kaas en worst, maar ook ambachtelijke boter, borrelhapjes en bijzondere wijnsoorten. Daarbij hebben wij diverse rode en witte biologische wijnen en biologische boerenkaas, jonge kaas en knoflook-basilicumkaas. Vaak betreft het seizoensgebonden streekproducten. Wat dacht u van bijvoorbeeld boerenkaas uit regio Stolwijk of het Groene Hart? Dat betekent uiteraard niet dat wij geen andere delicatessen verkopen. Zo vindt u in onze winkel tevens Franse saucissons in diverse smaken of de bijzondere lichtgele Chardonnay La Patapouf Blanc uit de Languedoc. Op die manier zorgen we ervoor dat u altijd een echte smaaksensatie in huis haalt. Daarnaast verkopen wij verschillende producten die door Koen zelf zijn gemaakt.

Ambachtelijke delicatessen

Als het even kan, kookt de chef met duurzame en verse ingrediënten die met zorg zijn geselecteerd. Hiervan maakt hij onder andere tapenades, soepen en quiches. Verse maaltijden behoren eveneens tot zijn oeuvre en zijn catering is al op vele evenementen een heerlijke ijsbreker geweest. En omdat wij ernaar streven zoveel mogelijk met ingrediënten van het seizoen werken, is het assortiment het hele jaar door afwisselend. Alles is bovendien met liefde, aandacht en trots gemaakt! Wij staan achter onze producten en hopen iedereen uit regio Bloemendaal van Hoofddorp en Heemstede tot aan Zandvoort hiermee kennis te mogen laten maken.

Nieuwsgierig geworden? Loop gerust eens bij ons in Bennebroek naar binnen en ontdek wat wij u allemaal te bieden hebben. Natuurlijk is contact opnemen met de delicatessenzaak ook mogelijk door te bellen naar 085-8881243 of door het contactformulier in te vullen. We staan u met plezier te woord!