Catering met verse streekproducten van het seizoen

Bij een evenement hoort goed eten, en dat is precies waarop u kunt rekenen met de catering van Koen’s Eetatelier. In de keuken van onze delicatessenwinkel te Bennebroek maken wij de lekkerste hapjescatering en buffetcatering van verse, met zorg geselecteerde ingrediënten. Er is van alles mogelijk en het motto is: het moet gewoon lekker zijn!

Voor hapjes en buffetten

Of het nu om een buurtfeest, huwelijksreceptie, barbecue, vergadering of andere bijeenkomst gaat: Koen’s Eetatelier is de cateraar die u nodig heeft om met hapjes of een buffet het ijs te breken. Wat is er nu leuker tijdens een evenement dan samen kletsen onder het genot van een lekkere smaakmaker? Ons cateringbedrijf verzorgt iets dat helemaal past bij uw gelegenheid en uw gasten. Hiervoor maken we gebruik van seizoensgebonden producten die het liefst uit de streek komen om gerechten uit verschillende wereldkeukens te maken. Natuurlijk is het eten altijd bijzonder én bijzonder lekker! Hapjes of een buffet bestellen gaat in overleg, waarbij u het zo simpel of juist complex kunt maken als u maar wilt. Vervolgens gaan we aan de slag om de catering te realiseren.

Meerdere mogelijkheden

Nadat we samen hebben besproken wat er op tafel moet komen, stapt chef Koen de keuken binnen om het eten te bereiden. Indien gewenst kan dat ook op locatie! Bij aflevering ontvangt u de hapjes of buffetten in kratten waarin de smaak van het eten optimaal behouden wordt. Zo genieten u en uw gasten van écht vers op het bord. Voor een kleine meerprijs is het eventueel mogelijk bestek of servies te regelen. Kom gerust eens langs in onze delicatessenzaak om te bekijken wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Neem om vragen te stellen of meteen een buffet of hapjes te bestellen contact op met Koen’s Eetatelier in Bennebroek. U bereikt ons via het telefoonnummer 085-8881243 of via het online contactformulier onderaan de pagina. Wij staan in Heemstede, Hoofddorp, Zandvoort en de rest van regio Bloemendaal klaar om uw maaltijden te verzorgen.