Verse afhaalmaaltijden bij Koen’s Eetatelier

In Koen’s Eetatelier in Bennebroek ontdekt u elke dag weer heerlijke afhaalmaaltijden. Voor deze verse maaltijden maakt Koen gebruik van seizoensgebonden producten uit de regio Bloemendaal: van Heemstede en Hoofddorp tot aan Zandvoort. Zo schotelt hij u het hele jaar door allerlei lekkernijen – van Italiaans tot Aziatisch – voor, zodat u thuis kunt genieten van restaurantkwaliteit afhaaleten. Kom langs en proef de sfeer en smaak van onze keuken!

Afwisselend en smaakvol

Hier bij Koen’s Eetatelier staat duurzaam koken met verse en met zorg geselecteerde ingrediënten centraal. Daarom maakt de chef gebruik van producten die uit de regio komen en seizoensgebonden zijn. Hiermee kookt hij de lekkerste verse afhaalmaaltijden die gezond én verrassend zijn. Daarbij laat hij zich inspireren door de Oosterse, Italiaanse en diverse andere wereldkeukens. Het menu is altijd afwisselend, maar wij streven er wel naar op specifieke dagen bijvoorbeeld vlees, vis, kip of vegetarische gerechten aan te bieden. Via onze Facebook-pagina houden we u op de hoogte van wat er die dag op het menu staat. Op die manier weet u precies waar u voor aanschuift!

Lekker en gezellig

De keuken neemt een centrale plek in huis in, en zo ook in onze delicatessenzaak. Onder het genot van een goed glas wijn en een nog beter gesprek nodigt Koen u uit plaats te nemen. Natuurlijk bieden wij u in de winkel nog veel meer. Wat dacht u van overheerlijke kazen, saucisson, ambachtelijke boter, olie, borrelhapjes en bijzondere biologische wijnen? Waar het ook om gaat, bij ons geldt: het moet gewoon lekker zijn! Als u de maaltijd komt afhalen kunnen wij u indien gewenst bijpassende voor- of nagerechten aanraden, zoals gerookte ribeye, een heerlijk stukje ham of lekkere aardbeien. Heeft u dieetwensen of allergieën? Geef het gerust door, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Kom uw verse eten afhalen in onze winkel in Bennebroek en smul vanavond nog van een ware traktatie. Voor meer informatie over de afhaalmaaltijden is het altijd mogelijk even contact op te nemen. Tijdens openingstijden zijn wij te bereiken via het telefoonnummer 085-8881243 of via het onderstaande contactformulier. Wij staan u met alle plezier te woord.